Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Έτοιμοι Νέντοβιτς και Σαντ Ρος για τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Έτοιμοι Νέντοβιτς και Σαντ Ρος για τον Ολυμπιακό
ΦΩΤΟ Intime

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη, Ισίδωρος Κουτσός επιβεβαίωσε ότι ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που ακολουθεί στην Basket League, ενώ ήταν καθησυχαστικός και για τον Χάουαρντ Σαντ Ρος.

Μιλώντας στη Nova μετά το τέλος του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, τόνισε ότι ο Σέρβος γκαρντ θα είναι έτοιμος για το ματς των “αιωνίων”, ενώ και ο Κουβανός έμεινε εκτός υπόλοιπο αγώνα στην Τουρκία προληπτικά, χωρίς να έχει τελικά κάτι σοβαρό.

Οι δηλώσεις του Κουτσού

Για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε και τη νίκη στην Τουρκία: «Είναι πολύ σημαντικό για μας να κλείσουμε τη χρονιά με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό».

Για τον Σαντ-Ρος και τον Νέντοβιτς: «Προληπτικά ο Σαντ-Ρος έμεινε εκτός για να τον έχουμε στο καλύτερο επίπεδο τη Δευτέρα με τον Ολυμπιακό. Ο Νέντοβιτς όπως έγραψε στο twitter θα παίξει».

Αν ο Παναθηναϊκός αδίκησε τον εαυτό του: «Σίγουρα χάσαμε αρκετά παιχνίδια στον πόντο ή στους δύο-τρεις πόντους. Στοίχησε στην ομάδα η διαφορετική βαθμολογία, αλλά και οι τραυματισμοί. Ο Παναθηναϊκός δε μπορεί να αποδώσει σωστά όταν δεν προπονούνται μαζί οι παίκτες».

Για τον απολογισμό της χρονιάς: «Δε χρειάζεται να κάνουμε τώρα τον απολογισμό για τη Euroleague. Αυτό που μας νοιάζει είναι να έχουμε καλή εικόνα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για τον κόσμο μας«.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις