Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Καθαρές» εξετάσεις για Διούδη και Αλεξανδρόπουλο αλλά αμφίβολοι με ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: «Καθαρές» εξετάσεις για Διούδη και Αλεξανδρόπουλο αλλά αμφίβολοι με ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ Intime

Ανακούφιση ένιωσαν στον Παναθηναϊκό μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Σωκράτη Διούδη και του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, που αποχώρησαν τραυματίες από τη σημερινή (12/3) προπόνηση. Οι μαγνητικές πάντως μπορεί να είναι καθαρές, αλλά η συμμετοχή τους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ παραμένει αμφίβολη.

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκαν τόσο ο Σωκράτης Διούδης, όσο και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος το απόγευμα της Παρασκευής (12/03), μετά τα προβλήματα τραυματισμών που έβγαλαν στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσουν το πρόγραμμα.

Ο Διούδης έχει το γνωστό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί σε δίσκο της μέσης του, το οποίο τον «χτύπησε» μέχρι τον τετρακέφαλο, ωστόσο, η μαγνητική δεν έδειξε κάποιο άλλο πιο σοβαρό παθολογικό «θέμα». Θα δοκιμάσει πάλι να προπονηθεί το Σάββατο (13/02), όταν και θα επαναξιολογηθεί η κατάστασή του και το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο κυριακάτικο (14/02) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνει ένεση. Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι stand by ο δεύτερος γκολκίπερ των «πράσινων», Βασίλης Ξενόπουλος.

Ο Αλεξανδρόπουλος από την άλλη είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο, μετά από δυνατή κόντρα με συμπαίκτη του στο δίτερμα. Η μαγνητική ήταν «καθαρή» και δεν έδειξε να έχει «πειραχθεί» κάποιος σύνδεσμός του, εντούτοις, επειδή το γόνατό του έχει πρηστεί λίγο, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αξιολογηθεί σε απόλυτο βαθμό η κατάστασή του και το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού θα περιμένει και την προπόνηση του Σαββάτου (13/02) για να δει αν θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι. Σε κάθε περίπτωση αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες και για τους δύο είναι στο 50-50.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις