Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Με Νέντοβιτς “πέταξε” για Ισπανία!

Παναθηναϊκός Νέντοβιτς
ΦΩΤΟ intime αρχείου

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για τον Παναθηναϊκό και “πέταξε” μαζί με την αποστολή του Τριφυλλιού για την Ισπανία και τη “διαβολοβδομάδα” της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τη Βαλένθια και την Μπασκόνια επί ισπανικού εδάφους κι ο Σέρβος γκαρντ θα είναι πιθανότατα στη διάθεση του Γιώργου Βόβορα για τα δύο παιχνίδια, αν και η συμμετοχή του στο πρώτο, θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Κατά την αναχώρηση των “πρασίνων” δε, ο Γιώργος Βόβορας σχολίασε το πρώτο ματς με τη Βαλένθια, σημειώνοντας τα εξής: «Η Βαλένθια είναι μια ομάδα που έχει εξαιρετική δημιουργία. Είναι πολύ καλή τόσο στο ”πικ εν ρολ”, όσο και στο χαμηλό ποστ. Πασάρει και προσπαθεί να εκτελέσει μέσα από το ζωγραφιστό, κυρίως με τους Κάλινιτς και Ντούμπλιεβιτς, άρα έχουμε μια σύνθετη δουλειά στο αμυντικό μας κομμάτι καθώς είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε παίκτες με μεγάλο ταλέντο στο σκοράρισμα αλλά και την δημιουργία».

Στη συνέχεια, ο προπονητής του Τριφυλλιού αναφέρθηκε και στις δύο σερί ήττες της ομάδας του: «Μας έχουν πληγώσει οι τελευταίες ήττες απέναντι σε καλές ομάδες όπου πολεμήσαμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, δεν υπάρχει χρόνος για το χθες, έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εβδομάδα με δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια εκτός έδρας, πρέπει να συγκεντρωθούμε και να αφοσιωθούμε σε αυτά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις