Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Μαουρίτσιο για δύο ματς – «Τρέχει» για Αστέρα ο Διούδης

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Μαουρίτσιο για δύο ματς – «Τρέχει» για Αστέρα ο Διούδης
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί οριστικά στα δύο πρώτα ματς του 2021 χωρίς τον Μαουρίτσιο, ενώ αμφίβολος για το προσεχές ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι και ο Σωκράτης Διούδης.

Την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής (3/1) με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο συνεχίζει ο Παναθηναϊκός, αλλά τα νέα για τον Μπόλονι από την σημερινή (30/12) προπόνηση δεν ήταν ευχάριστα. Συγκεκριμένα ο Μαουρίτσιο δεν έδωσε το «παρών» ξανά, καθώς ένα προσωπικό του πρόβλημα τον κρατάει ακόμα μακριά από την Ελλάδα και έτσι τέθηκε οριστικά εκτός για τα επόμενα δύο ματς με Αστέρα Τρίπολης αλλά και Απόλλωνα Σμύρνης.

Απών παραμένει με άδεια και ο Σαβιέ, ενώ τραυματίας είναι ως γνωστόν ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που κάνει θεραπεία με στόχο να προλάβει το ματς με την ΑΕΛ στην 16η αγωνιστική της Superleague. Συνεπώς στο χώρο της μεσαίας γραμμής δύσκολα θα αποφευχθούν οι… αλχημείες και δεν αποκλείεται να δούμε ξανά τον Βέλεθ σε ρόλο αμυντικού χαφ στα προσεχή παιχνίδια.

Τέλος ο Σωκράτης Διούδης κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τους Αρκάδες καθώς και σήμερα έκανε θεραπεία και η συμμετοχή του θα κριθεί όπως όλα δείχνουν την τελευταία στιγμή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις