Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Ο Μάγκνουσον μένει εκτός για δύο εβδομάδες με θλάση, τενοντίτιδα ο Χουάνκαρ

Ξεκάθαρα είναι πλέον τα προβλήματα τραυματισμών που αποκόμισαν οι Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στο ντέρμπι που έδωσε ο Παναθηναϊκός στην έδρα της ΑΕΚ.

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον έχει θλάση πρώτου βαθμού και θα χάσει σίγουρα τα ματς του Παναθηναϊκού με τον Βόλο (Κύπελλο), τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΠΑΟΚ (και τα δυο για τη Super League).

Την ίδια στιγμή, ο Χουάνκαρ έχει τενοντίτιδα, χάνει το ματς Κυπέλλου στον Βόλο και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Η παρουσία του στο παιχνίδι της Κυριακής (15.01) θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Κουγιουμτσίδης για το ιστορικό χρυσό του μετάλλιο στην πάλη: «Έκανα ό,τι μπορούσα για την πατρίδα μου και για τους Έλληνες»
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης έγραψε ιστορία για τον ελληνικό αθλητισμό, αφού έγινε ο πρώτος παλαιστής μας που κατακτά το χρυσό μετάλλιο...
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης με την ελληνική σημαία στα χέρια (ΦΩΤΟ Eurokinissi) 2
Ο Ερντογάν υποδέχθηκε την εθνική Τουρκίας: Ήμασταν τόσο κοντά στο Eurobasket, θα είμαστε οι ισχυρότεροι στο Mundobasket
Η ενική Τουρκίας επέστρεψε στη “βάση” της τη Δευτέρα (15.08.2025), έχοντας στις αποσκευές το ασημένιο μετάλλιο από το Ευρωμπάσκετ και μια ημέρα μετά, συνάντησε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (ΦΩΤΟ Vladimir Smirnov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP) 3