Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ένταση μεταξύ Σλούκα, Κάνααν και Αταμάν στο ΟΑΚΑ

Ο Κώστας Σλούκας και ο Αϊζέια Κάναν πρωταγωνίστησαν σ’ ένα μίνι επεισόδιο στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός, με τον Εργκίν Αταμάν να συμμετέχει κι αυτός στην ένταση.

Κώστας Σλούκας και Αϊζέια Κάναν είχαν έναν έντονο διάλογο στο 16′ του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Με το χρονόμετρο να δείχνει 3:45 για το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Κώστας Σλούκας τα είπε σε έντονο ύφος με τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Αϊζέια Κάναν.

sloukas

Ο Έλληνας γκαρντ έδιωξε τον Αμερικανό σκόρερ, ο οποίος προσπαθούσε να ακούσει τι έλεγε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού με την Εργκίν Αταμάν.

Οι ψυχραιμότεροι μπήκαν στη μέση και το επεισόδιο τελείωσε πολύ γρήγορα, δίχως οι διαιτητές να τιμωρήσουν κάποιον από τους πρωταγωνιστές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Χιλάλ 1-1: Γκέλα για τους «μερένγκες» στο ντεμπούτο του Τσάμπι Αλόνσο, με χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις
Το ντεμπούτο του Ισπανού προπονητή στον πάγκο της "βασίλισσας", δεν συνοδεύτηκε με νίκη στην πρεμιέρα της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσάμπι Αλόνσο (ΦΩΤΟ REUTERS