Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο. Η προπόνηση της Τρίτης (03.11.2021) είχε δυο…. αμυντικές απουσίες.
Χωρίς τους Φραν Βέλεθ και Αχιλλέα Πούγγουρα η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη. Ο πρώτος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο δεύτερος έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι δύο αμυντικοί του Παναθηναϊκού θα είναι κανονικά στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το κυριακάτικο μεγάλο ματς στην Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ.
Την ίδια στιγμή, ατομικό έκαναν οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Ούφε Μπεκ. Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής.