Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Περιμένει Σάμπα! Κοιτάζει κι αλλού

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να αποκτήσει ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό, προκειμένου να θωρακίσει τα μετόπισθεν, με τον Κρίστοφερ Σάμπα να είναι η απόλυτη προτεραιότητα για τον Αντρέα Στραματσόνι. Αναμονή για λίγες ώρες ακόμα.

Ο 32χρονος αμυντικός έχει δεσμευτεί να απαντήσει στους “πράσινους” τις επόμενες ώρες, με τους ανθρώπους του “τριφυλλιού” να εξετάζουν, πάντως, κι εναλλακτικές λύσεις για το κέντρο της άμυνας, ώστε να κινηθούν γρήγορα σε περίπτωση που “στραβώσει” του Σάμπα. Βλέπετε, τα χρονικά περιθώρια μέχρι τη λήξη (31/8) της μεταγραφικής περιόδου είναι μικρά.

Ο Ιβοριανός άσος συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι του κατέθεσαν πρόταση συνεργασίας για δύο χρόνια. Οι δύο πλευρές, όμως, δεν τα βρήκαν στο οικονομικό, μιας και οι “πράσινοι” προσφέρουν 350.000 ευρώ ετησίως στον παίκτη, την ώρα που ο Σάμπα ζητάει 500.000 ευρώ.

Εάν δεν καρποφορήσουν οι επαφές των δύο πλευρών, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι έτοιμος να κινηθεί γρήγορα για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του, έχοντας ήδη στη λίστα του κάποιους παίκτες. Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ είναι μία λύση που παραμένει στην λίστα του Στραματσόνι, ωστόσο δεν συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα