Αθλητικά

Παναθηναϊκός: “Πολωνός” ο Σλότερ

Με τη φανέλα της Εθνικής Πολωνίας αποφάσισε να αγωνιστεί ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Έι Τζέι Σλότερ. Ο Αμερικανός είχε πρόταση και από τη Βοσνία, για να αγωνιστεί ως νατουραλιζέ, όμως προτίμησε την ομάδα του Μάικ Τέιλορ.

Ο Σλότερ αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή της Πολωνίας στις 10 Αυγούστου, αργότερα δηλαδή από τους υπόλοιπους παίκτες. Η Πολωνία βρίσκεται στον Α όμιλο της διοργάνωσης (αυτόν που θα διεξαχθεί στο Μονπελιέ) μαζί με τις Γαλλία, Φινλανδία, Βοσνία, Ρωσία και Ισραήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα