Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Προπόνηση χωρίς 14 παίκτες για τους “πράσινους”

Παναθηναϊκός προπόνηση
ΦΩΤΟ intime

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι έχει να αντιμετωπίσει ένα γεμάτο απουσιολόγιο στο Κορωπί, την ώρα που προσπαθεί αν κάνει μία μίνι προετοιμασία της ομάδας, ώστε να παρουσιαστεί βελτιωμένη στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το προπονητικό κέντρο του Τριφυλλιού έχει “αδειάσει” όμως, αφού 7 παίκτες λείπουν με τις εθνικές τους ομάδες, ενώ αρκετοί είναι και οι τραυματίες, με κάποιους να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα για να επιστρέψουν.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Με αρκετές απουσίες πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Διούδης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Ιωαννίδης, Εμμανουηλίδης και Καμπετσής απουσίασαν λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες.

Ειδικό πρόγραμμα έκανε ο Βιγιαφάνιες, αποφόρτιση οι Σένκεφελντ και Μαουρίσιο, ενώ ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκαναν οι Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο και Αγιούμπ.

Το πρόγραμμα των υπολοίπων περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής και ασκήσεις τακτικής. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά το απόγευμα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις