Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Προβλήματα “βουνό” στο Κορωπί! Δέκα παίκτες εκτός προπόνησης

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τα πλέι οφ της Superleague, αλλά ο Γιώργος Δώνης μετά δυσκολίας βγάζει… προπόνηση στο Κορωπί.

Κι αυτό γιατί όχι ένας και δύο, αλλά δέκα συνολικά ποδοσφαιριστές του δεν ήταν σε θέση να βγάλουν το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, με διάφορα προβλήματα που έχουν “χτυπήσει” την ομάδα, μεταξύ των οποίων και η κούραση πολλών βασικών.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Διψήφιος έγινε ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που δεν έβγαλαν το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης. Οι Μακέντα, Γιόχανσον, Σένκεφελντ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, οι Ινσούα, Κολοβέτσιος, Κολοβός, Αγιούμπ έκαναν θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ο Πούγγουρας έκανε ατομικό λόγω εξαγωγής δοντιού, ο Σερπέζης ανέβασε πυρετό, ενώ ο Καρλίτος αποχώρησε στα μέσα της προπόνησης μετά από χτύπημα σε τένοντα του ποδιού του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα