Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ψάχνει το “μπαμ” με Βίκτορ Άλβαρες (vid)

Παναθηναϊκός: Ψάχνει το “μπαμ” με Βίκτορ Άλβαρες (vid)

Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει τη δύσκολη περίπτωση του Βίκτορ Αλβάρες για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας του. Το προφίλ του 27χρονου αριστερού μπακ.

Ο Παναθηναϊκός σαρώνει την αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ του, με τον Τσάβι Ρόκα να παλεύει την πολύ δύσκολη περίπτωση του 27χρονου Ισπανού αριστερού φουλ μπακ, Βίκτορ Αλβαρεζ, για την ενίσχυση της ομάδας στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο άλλοτε άσος της Εσπανιόλ, ο οποίος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα (2001-2007) αρέσει σε αρκετές ομάδες και έχει υψηλό κασέ, κοντά στις 600.000 ευρώ.

Ύστερα από μια τριετία, ο Βίκτορ Αλβάρες έμεινε ελεύθερος από την ρωσική Άρσεναλ Τούλα, με τον Τσάβι Ρόκα να παλεύει την υπόθεση με τις διασυνδέσεις του.

Πρόκειται για έναν αριστερό φουλ μπακ που έχει μετρήσει 76 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (1 γκολ και 7 ασίστ), 15 στο ισπανικό κύπελλο (1 γκολ και 1 ασίστ) και 68 ματς στην πρώτη κατηγορία της Ρωσίας (1 γκολ και 4 ασίστ) με την Αρσεναλ Τούλα, όπου την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε μαζί της στα προκριματικά του Europa League.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις