Παρά τη διάθεση που έχει δείξει ο Παναθηναϊκός, για να τον διατηρήσει στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν, η Premier League φαίνεται να είναι ένας από τους πιθανούς προορισμούς για τον Αζεντίν Ουναΐ.
Σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα “Footmercato”, οι ιθύνοντες της Μπράιτον, εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Αζεντίν Ουναΐ, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στον Παναθηναϊκό με την μορφή δανεισμού από την Μαρσέιγ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μάλιστα σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η αγγλική ομάδα έχει παρακολουθήσει εδώ και καιό την περίπτωση του Ουναΐ και έχουν γίνει οι πρώτες επαφές ανάμεσα στην ομάδα και τον Μαροκινό μεσεπιθετικό. Όπως τονίζει το “footmercato”, η Μαρσέιγ -που έχει ξεκαθαρίσει τις αξιώσεις της αναφορικά με το ποσό που θα μπορούσε να παραχωρήσει τον παίκτη- δεν έχει ενημερωθεί σχετικά με το ενδιαφέρον της Μπράιτον.
Σε περίπτωση, όμως, που ισχύει το συγκεκριμένο “σενάριο”, τότε ο Παναθηναϊκός έχει σίγουρα ακόμα ένα μεγάλο “εμπόδιο” να ξεπεράσει, για να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ.