Δευτέρα, 17 Ιουν.
28oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης, Λεσόρ:Έχω περάσει πολλά στη ζωή μου, χαίρομαι γιατί τα παιδιά από τον τόπο μου μπορούν να δουν ότι υπάρχει διέξοδος

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης, Λεσόρ:Έχω περάσει πολλά στη ζωή μου, χαίρομαι γιατί τα παιδιά από τον τόπο μου μπορούν να δουν ότι υπάρχει διέξοδος

Ο Ματίας Λεσόρ εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Final Four της Euroleague με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ματίας Λεσόρ δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για το αντίπαλο δέος του κάτω από τα καλάθια, Έντι Ταβάρες. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού αρνήθηκε να οδηγήσει τη συζήτηση σε κάτι προσωπικό.

Παράλληλα, ο Ματίας Λεσόρ εξήγησε γιατί όσα ζει αυτές τις ημέρες δεν τα περίμενε και δεν τα προσδοκούσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε εδώ. Δεν θα είναι εύκολο. Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε εξαιρετικά όλη τη σεζόν και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να την αντιμετωπίζουμε. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα που θα αντιμετωπίσω τον Έντι Ταβάρες. Αλλάζει τον τρόπο που εξελίσσεται ένας αγώνας. Χαίρομαι που θα τον αντιμετωπίσω, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν είναι μια προσωπική μάχη, αλλά κάτι ομαδικό. Θα δώσω όσα περισσότερα μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου.

Έχουμε αμοιβαίο σεβασμό με τον Έντι Ταβάρες. Είναι τιμή για μένα να με θεωρεί ως τον καλύτερο ψηλό της EuroLeague. Ο καθένας έχει την άποψή του, αλλά όταν το ακούς από αυτόν είναι κάτι ιδιαίτερο.

Είμαι από ένα μέρος που πιστεύω ότι το 90% δεν ξέρετε καν που είμαι. Το ότι είμαι εδώ λοιπόν είναι κάτι μοναδικό. Είμαι ένα παιχνίδι μακριά από τον τελικό. Έχω περάσει πολλά, έχω μεγαλώσει σε ένα ιδιαίτερο και δύσκολο περιβάλλον, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και τα παιδιά από τον τόπο καταγωγής μου βλέπουν πως υπάρχει διέξοδος. Όταν πήγα στη Γαλλία σε ηλικία 15 ετών, δεν ήξερα καν τι είναι η EuroLeague”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις