Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Στη Σαρλερουά ο Νίνης! Έρχεται ο Εβαντζελίστα

Ο Σωτήρης Νίνης μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Σαρλερουά.

Η βελγική ομάδα θα αποτελέσει το νέο επαγγελματικό σταθμό του διεθνή Έλληνα μέσου, ο οποίος βρισκόταν εκτός πλάνων του Αντρέα Στραματσόνι.

Στο μεταξύ, σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση της μετεγγραφής του Εβαντζελίστα. Εκτιμάται πως είναι θέμα ωρών να οριστικοποιηθεί η απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε.

Όσον αφορά τον Αντέι, η περίπτωσή του έχει δυσκολέψει αρκετά. Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ είναι προσωπική επιλογή του Στραματσόνι, ώστε να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε από τον τραυματισμό του Σάντσεθ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα