Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Ταιριάζω με Μπόλονι, μου έλεγε άλλα ο Δώνης» δήλωσε ο Κολοβός (video)

Παναθηναϊκός: «Ταιριάζω με Μπόλονι, μου έλεγε άλλα ο Δώνης» δήλωσε ο Κολοβός (video)
ΦΩΤΟ intime

Ο Δημήτρης Κολοβός αναμένεται να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό τον Μάιο και ο ίδιος έδειξε να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ του Λάζλο Μπόλονι.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός μίλησε στην εκπομπή «Total Football» του OPEN, για τον δανεισμό του στη Μολδαβία, αλλά και γενικότερα για την καριέρα του, ενώ τόνισε ότι ο Δώνης έκανε άλλα από αυτά που του έλεγε.

Οι δηλώσεις του Κολοβού

Για την εμπειρία του στην Μολδαβία: «Η ομάδα που είμαι εγώ είναι πολύ εξελιγμένη. Είναι σαν μια δική της μικρή χώρα. Έχει δικό της νοσοκομείο μέσα, έχει δεκατρία γήπεδα και έχει δύο γήπεδα που παίζουμε τους επίσημου αγώνες. Έχει ένα κλειστό γήπεδο και ένα ξενοδοχείο.»

Για τον Πανιώνιο: «Στον Πανιώνιο ήμασταν σαν μια οικογένεια και αυτό έβγαινε στο γήπεδο. Μπήκαν σοβαροί άνθρωποι στην ομάδα.»

Για τον Ολυμπιακό: «Η ομάδα ήθελε να με δώσει στον Ολυμπιακό αλλά εγώ δεν ήμουν τόσο έτοιμος. Η αλήθεια είναι ότι εγώ ήθελα να πάω στο εξωτερικό»

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο κ. Δώνης ήξερε και μου το έλεγε κάθε φορά που πήγαινα στο γραφείο του ότι είμαι παίκτης του άξονα, αλλά με έβαζε στο πλάι»

Για το αν ταιριάζει στον Παναθηναϊκό του Μπόλονι: «Νομίζω πως «ναι». Έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ο δανεισμός τελειώνει τον Μάιο, οπότε στη συνέχεια θα γυρίσω».

Για την Εθνική: «Με την Βοσνία όταν μπήκα χάναμε 2-1. Μου λέει ο Σιόβας: «Μητσάρα θα βάλεις γκολ σήμερα, κυνήγησε το». Χάνω μια ευκαιρία πιο πριν και στη συνέχεια το βάζω. Είναι η καλύτερη στιγμή που έχω βιώσει».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις