Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Δύσκολη δοκιμασία στη Euroleague

Παπαπέτρου μπάσκετ
Intime.gr

Η 7η αγωνιστική της Euroleague έχει μια δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:30, Newsit.gr, Novasports 2).

Ένα από τα πιο δύσκολα ματς του στη σεζόν δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο 2-2, αλλά στην παρούσα φάση… ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό. Ο Γιώργος Βόβορας θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μπέντιλ, Όγκαστ και του ανέτοιμου Βουγιούκα. Θυμίζουμε ότι ο Κίφερ Σάικς, που αποχώρησε μετά την ολοκλήρωση του μηνιαίου συμβολαίου του.

Η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη θα αγωνιστεί στην Αθήνα με ρεκόρ 3-3. Η ομάδα της Μόσχας έχει χάσει στα δύο από τα τρία της παιχνίδια μακριά από τη Μόσχα (από Μπαρτσελόνα και Ερυθρό Αστέρα, αλλά κέρδισε τη Φενέρ στην παράταση).

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 42 φορές στο παρελθόν, με την ΤΣΣΚΑ να μετρά 22 νίκες έναντι 20 του Παναθηναϊκού, αλλά τους «πράσινους» να υπερέχουν με 10-7 στην έδρα τους.

Διαιτητές της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Σέφι Σέμες (Ισραήλ).

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Φενέρμπαχτσε – Χίμκι (19:45)

Ζάλγκιρις – Ρεάλ (20:00)

Μπάγερν – Ερυθρός Αστέρας (21:30)

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ (21:30)

Βαλένθια- Αρμάνι Μιλάνο (22:00)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις