Δευτέρα, 17 Ιουν.
32oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Βούλιαξε» το αεροδρόμιο στην υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης – Ανθρώπινο ποτάμι συνόδευε το πούλμαν

Παναθηναϊκός: «Βούλιαξε» το αεροδρόμιο στην υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης – Ανθρώπινο ποτάμι συνόδευε το πούλμαν

Υποδοχή ηρώων επεφύλαξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στους πρωταθλητές Ευρώπης. Το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» πρασίνισε και στην κυριολεξία βούλιαξε από τους φίλους της ομάδας που ήθελαν να αποθεώσουν τους θριαμβευτές του Βερολίνου.

Σκηνές απόλυτης έκστασης και παράνοιας εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» για χάρη των παικτών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ανέβηκαν στην κορυφή της Ευρώπης ράβοντας το έβδομο αστέρι στη φανέλα τους.

Από νωρίς είχαν αρχίσει να μαζεύονται φίλοι του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο περιμένοντας την πτήση που θα έφερνε στην Ελλάδα τους πρωταθλητές Ευρώπης. Την πράσινη αποστολή περίμενε ένα ανοιχτό πούλμαν για να μεταφέρει τους παίκτες στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου τους περίμενε το δεύτερο και βασικό σκέλος της υποδοχής.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ανέβηκαν στο πούλμαν με το αεροδρόμιο να παίρνει φωτιά. Οι φίλαθλοι που είχαν κατακλύσει κάθε γωνιά του για να αποθεώσει τους  ήταν εκστασιασμένοι με τους παίκτες να πανηγυρίζουν μαζί τους τραγουδώντας τα συνθήματά τους.

Ο Ματίας Λεσόρ δεν σταματούσε να ανεμίζει μια τεράστια πράσινη σημαία δίνοντας πραγματικό ρεσιτάλ, ενώ ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας Εργκίν Αταμάν ευχαριστούσε τον κόσμο για την υποδοχή και έδειχνε με τα δάχτυλά του τα 7 ευρωπαϊκά που έχει κατακτήσει ο Παναθηναϊκός!

Και οι υπόλοιποι δεν έμειναν πίσω… Έλληνες και ξένοι παίκτες του Παναθηναϊκού απολάμβαναν τις μοναδικές αυτές στιγμές

Από κοντά και οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού, που φώναζαν συνθήματα και ακολουθούσαν τον ρυθμό τον φιλάθλων.

Όταν το πούλμαν μπήκε στην Αττική Οδό για να κατευθυνθεί προς το ΟΑΚΑ οι στιγμές ήταν μοναδικές. Εκατοντάδες φίλαθλοι με μηχανάκια ακολουθούσαν το πούλμαν δημιουργώντας ένα ανθρώπινο ποτάμι. Με κασκόλ και κόρνες και σφυρίχτρες συνόδευαν το πούλμαν με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις