Η ώρα της μεγάλης επιστροφής έφτασε για τον Παναθηναϊκό, αφού στο παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής της Euroleague με τη Ζαλγκίρις, ο Ματίας Λεσόρ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν μετά το σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.
Στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού επέστρεψε μετά από πολύ καιρό ο Ματίας Λεσόρ, ενώ εκτός έμειναν οι Ρογκαβόπουλος, Τολιόπουλος, Γκριγκόνις και Σαμοντούροφ, με τον τελευταίο να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα πατήσει παρκέ ο Γάλλος σέντερ, μετά το Final Four του Άμπου Ντάμπι, όπου είχε επιστρέψει τότε και πάλι από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τόσο πολύ.
Αναλυτικά η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Σορτς, Καλαϊτζάκης, Όσμαν, Χολμς, Σλούκας, Χέιζ-Ντέιβις, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Φαρίντ, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.