Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Άρης: «Πέναλτι από τα περίεργα που βλέπουμε στην Ελλάδα» είπε ο Σάσα (video)

ΠΑΟΚ – Άρης: «Πέναλτι από τα περίεργα που βλέπουμε στην Ελλάδα» είπε ο Σάσα (video)
ΦΩΤΟ intime

Στον Άρη έχουν έντονα παράπονα για τη φάση του πέναλτι που επέτρεψε στον Βιεϊρίνια να ισοφαρίσει το ματς για τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Η “κίτρινη” ΠΑΕ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα με “επίθεση” στον Κλάτενμπεργκ, αλλά αντίστοιχες ήταν και οι δηλώσεις του Σάσα μετά το παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Σάσα

Για το αν έχει εξήγηση που το 0-2 έγινε 2-2: «Αν είχα κάποια εξήγηση θα την έδινα αλλά δεν έχω. Είμαστε απογοητευμένοι, είμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες ακόμα και να κάνουμε το 0-3 και στο τέλος δεχτήκαμε δύο γκολ και ισοφαριστήκαμε. Το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά δεν είναι δίκαιο». 

Για την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας και τα δύο γκολ που δέχθηκε: «Φέτος αποδείξαμε ότι είναι δύσκολο να σκοράρει κάποιος απέναντί μας. Σήμερα δεχθήκαμε γκολ με παράδοξο τρόπο. Στην πρώτη φάση ο παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν τυχερός. Στη δεύτερη φάση με το πέναλτι είναι από τα περίεργα που βλέπουμε στην Ελλάδα».

 

Για την κατοχή του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος: «Ήμασταν μπροστά με 1-0. Ηταν τρόπος παιχνιδιού μας. Από τη στιγμή που έχουμε το προβάδισμα, οπισθοχωρούμε και δίνουμε χώρο στον αντίπαλο για να τον… σκοτώσουμε στην επίθεση. Είχαμε μεγάλη ευκαιρία για το 0-3. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες μπροστά. Μέχρι το 87΄αυτή η τακτική απέδιδε στο έπακρο».

Για τη συνέχεια της ομάδας: «Φυσικά και κοιτάζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Έχουμε αποδείξει τις ικανότητές μας. Είμαστε απογοητευμένοι κυρίως για το Κύπελλο. Ωστόσο έχουμε δείξει την αξία μας. Έχουμε το ματς με τον ΟΦΗ και μετά στα πλέι οφ θα δείξουμε την αξία μας. Δεν είναι εύκολο να ορθώσεις ανάστημα μετά από δύο… χτυπήματα. Αλλά θα το αφήσουμε πίσω μας. Να μάθουμε από τα λάθη μας. Να τα διορθώσουμε».

Για τη φάση που ο Άρης έχασε την ευκαιρία να κάνει το 0-3: «Είναι μία φάση που την έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Ο παίκτης στα άκρα, να σπάει στην περιοχή. Ο Μαντσίνι το έκανε άψογα. Δεν εκτέλεσα καλά. Δεν θέλω να θυμάμαι αυτή τη φάση».

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις