Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: “Ατλέτικο και Τσέλσι για Κωνσταντέλια – Δεν προχώρησαν οι επαφές με Μπαρτσελόνα”

ΠΑΟΚ: "Ατλέτικο και Τσέλσι για Κωνσταντέλια
paokfc.gr

Πριν από λίγες ημέρες ο νεαρός Ιωάννης Κωνσταντέλιας ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι το 2024. Οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως… είδαν το ενδιαφέρον που υπάρχει από το εξωτερικό για τον παίκτη της Κ19 της ομάδας.

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικό, Ιωαννης Κωνσταντέλιας φαίνεται πως έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού, πριν καν αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσέλσι και παρουσιάζονται να έχουν καταθέσει και προτάσεις για τον νεαρό παίκτη των Θεσσαλονικέων, που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του σε δηλώσεις του στο RADIO PRIMO», ήδη ο ΠΑΟΚ έχει απορρίψει προτάσεις για την παραχώρηση του νεαρού παίκτη, ακόμη και μετά την προσέγγιση που υπήρξε από την Μπαρτσελόνα μετά τις δοκιμές του μικρού στην Μάσια.

«Το Νοέμβριο του 2017 είχε πάει στην Μπαρτσελόνα. Τον είχαν δει σε τουρνουά στα οποία πήρε μέρος με τον ΠΑΟΚ, στα οποία ο Κωνσταντέλιας διέπρεπε. Οι επαφές είχαν γίνει, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω της προσέγγισης του ΠΑΟΚ στην οικογένεια του παίκτη. Θα πρέπει να σημειώσω πως η οικογένειά του από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι δεν βιάζεται, δεν πιέζει καταστάσεις», είπε ο Διονύσης Γιαννόπουλος και συμπλήρωσε:

«Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε μια συγκεκριμένη πρόταση και ο ΠΑΟΚ διαφώνησε. Η Τσέλσι εμφανίστηκε τον Σεπτέμβριο. Η Βαγιαδολίδ ήταν η τελευταία πρόταση ωστόσο ο ΠΑΟΚ είχε πάρει ήδη απόφαση να τον κρατήσει και να τον αξιοποιήσει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις