Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου: «Με πόνεσε ότι με κατηγόρησαν πως έφυγα για τα χρήματα»

ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου: «Με πόνεσε ότι με κατηγόρησαν πως έφυγα για τα χρήματα»

O Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε σε ΜΜΕ της Ρουμανίας και αναφέρθηκε στην προ διετίας αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ για την Αλ Χιλάλ, τονίζοντας ότι τον πονάει να λένε ότι έφυγε για τα λεφτά!

Εδώ και λίγα 24ωρα επέστρεψε και επίσημα στον ΠΑΟΚ. Η αποχώρηση του από την ομάδα –προ διετίας- και όσα ειπώθηκαν μετά, φαίνεται όμως πως είχαν πληγώσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Κατηγορήθηκα ότι έφυγα από τον ΠΑΟΚ για τα λεφτά. Αυτό με πονάει πολύ. Πήγα στο Παρίσι, για να υπογράψω με την Αλ Χιλάλ και όταν γύρισα από εκεί και πήγα να πάρω το αυτοκίνητό μου από το αεροδρόμιο, κάποιος μού είπε: ”Άφησες τον ΠΑΟΚ μετά την επιτυχία και έφυγες για τα χρήματα”.» ανέφερε αρχικά ο Λουτσέσκου, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του (Telekom Sport).

«Η προσφορά της Αλ Χιλάλ έγινε δύο ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Δεν ήθελα να πάω, γιατί ήθελα να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου στον ΠΑΟΚ. Όμως στην Ελλάδα κυριάρχησε πως έφυγα για τα χρήματα.

Η αλήθεια είναι πως είχα κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση, αλλά δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε και αυτό με απογοήτευσε. Όταν ήρθε η πρόταση είπα ”καλύτερα να χωρίσουμε, γιατί θα έχουμε προβλήματα μεταξύ μας”» τόνισε.

Ο Λουτσέσκου αποκάλυψε ότι πριν τον ΠΑΟΚ είχε πρόταση για να επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία. «Είχα πρόταση για να επιστρέψω στη Σαουδική Αραβία, αλλά δεν επιστρέφω εκεί. Δεν με ελκύει πλέον, όχι τώρα. Δεν ξέρω σε 4-5 χρόνια τι θα συμβεί», ήταν τα λόγια του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις