Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Λουκέτο της UEFA στη Θύρα “4”!

Βαριά τιμωρία της UEFA στον ΠΑΟΚ! Η πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής έβαλε... λουκέτο στη Θύρα 4 της Τούμπας για μία αγωνιστική.

Αυτό σημαίνει πως στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τα προκριματικά του Champions League ή του Europa League, ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί 9.000 φίλους τους (τόση είναι η χωριτηκότητα της Θύρας 4).

Ο λόγος της τιμωρίας είναι ένα πανό με ρατσιστικό περιχόμενο που σηκώθηκε στο ματς με τη Σάλκε για τους “32” του Europa League. Η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή μ’αυτά και φρόντισε να το δείξει με την τιμωρία που επέβαλε στον ΠΑΟΚ.

Η “ασπόμαυρη” ΠΑΕ καλείται να πληρώσει και 23.000 ευρώ για τη μη ύπαρξη διαδρόμων ασφαλείας στις θύρες 5 και 6.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα