Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας!
ΦΩΤΟ Intime

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για την 25η αγωνιστική της Superleague (24/2) πλησιάζει με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας πρωτοδικών να καλέσει σε σύσκεψη τις ομάδες την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την ΔΕΑΒ για τον ορισμό τον μέτρων ασφαλείας στην Τούμπα.

Την Τρίτη (18/2) θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και οι αρμόδιοι φορείς ώστε να συζητηθούν τα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι μεταξύ των δύο πρωτοπόρων του πρωταθλήματος στην Τούμπα στις 24 Φεβρουαρίου.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, που είναι αρμόδιος για τα θέματα αθλητισμού, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, κάλεσε σύσκεψη στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου εκτός των δύο ομάδων θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, καθώς και της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ). Παράλληλα στη σύσκεψη θα βρίσκεται και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Στέφανος Ζαρκαντζιάς.

Σκοπός της σύσκεψης είναι τα μέτρα ασφαλείας ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου ντέρμπι, ενώ αναμένεται να γίνουν συστάσεις στους παράγοντες των δύο ομάδων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις