Αθλητικά

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Χωρίς Παλάσιος και Σένκεφελντ στην Τούμπα οι πράσινοι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, έχει ξανά στη διάθεσή του τους Τσέριν και Γερεμέγεφ, αλλά όχι τον Παλάσιος που επέστρεψε μόλις χθες σε κανονικούς ρυθμούς και προφανώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Από εκεί και πέρα εκτός παραμένουν οι Χουάνκαρ, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, ενώ εκτός έμεινε και ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού παρέα με τον Τάσο Μπακασέτα στην επίθεση του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η αποστολή του τριφυλλιού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βέλγιο – Σενεγάλη 3-2: Επικό ματς στο Μουντιάλ με δυο γκολ παράτασης στο φινάλε, πέναλτι στον έξτρα χρόνο με VAR και «λύτρωση» από Τίλεμανς
Ο Τίλεμανς ισοφάρισε στο 89' και σκόραρε και από το σημείο του πέναλτι στην παράταση, για την πρόκριση των Βέλγων - Οι "κόκκινοι διάβολοι" θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ΗΠΑ - Βοσνία
ΦΩΤΟ REUTERS