Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Την Πέμπτη η συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Την Πέμπτη η συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου
Intime.gr

Ο ΠΑΟΚ κινείται και πάλι σε ρυθμούς Ραζβάν Λουτσέκσου. Την Πέμπτη (03.06.2021) ο “δικέφαλος του Βορρά” θα παρουσιάσει το νέο του προπονητή.

Η δεύτερη θητεία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα μιλήσει το μεσημέρι της Πέμπτης (13:00) στην Τούμπα, για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν και για όσα αφορούν την ομάδα που θα συμμετάσχει στο νεοσύστατο Europa Conference League.

Να αναφέρουμε ότι οι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία δεν θα έχουν φυσική παρουσία, αλλά θα καταθέτουν τα ερωτήματά τους μέσω Zoom.

Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό του για τη σεζόν 2021-22 υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός την Πέμπτη (03.06), στις 13:00, στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας θα παραχωρήσει την πρώτη συνέντευξη Τύπου μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Λόγω υγειονομικών οδηγιών, η συνέντευξη, που θα μεταδοθεί ζωντανά από του κανάλι μας στο YouTube, θα πραγματοποιηθεί χωρίς φυσική παρουσία εκπροσώπων του Τύπου, αλλά με ψηφιακή συμμετοχή τους μέσω Zoom.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις