Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Το μυαλό στη Ντόρτμουντ

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεχάσει ήδη τη σπουδαία νίκη στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρομήτο και έχει στρέψει την προσοχή του αποκλειστικά στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Ντόρτμουντ στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, όσοι αγωνίστηκαν στο κυριακάτικο παιχνίδι, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ο Μακ και ο Πέλκας ταλαιπωρούνται από ίωση και ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα, ενώ ο Βίτορ έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο.
Την Τρίτη, υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα