Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Τσόλακ: “Νιώθω… 100 κιλά ελαφρύτερος”

ΠΑΟΚ – Τσόλακ: “Νιώθω… 100 κιλά ελαφρύτερος”

Ο Αντόνιο Τσόλακ εμφανίστηκε ανακουφισμένος από το γεγονός ότι κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ υποσχέθηκε κι άλλα τέρματα στη συνέχεια της σεζόν.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο Κροάτης επιθετικός παραδέχθηκε ότι ήταν λυτρωτικό πως ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι με τον Παναιτωλικό και ευστόχησε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι είμαι 100 κιλά ελαφρύτερος! Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα, να σκοράρω και να κερδίσουμε. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα και ευγνώμων που δόθηκε η ευκαιρία να χτυπήσω το πέναλτι. Στο φινάλε είμαστε πολύ χαρούμενοι για τους τρεις πόντους.

Το πρώτο γκολ είναι πάντα το πιο δύσκολο. Νομίζω ότι τώρα ξεκινάει ουσιαστικά η πορεία μου στον ΠΑΟΚ. Θα ακολουθήσουν πολλά γκολ και θα δώσω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά στο ποδόσφαιρο όλοι μιλούν την ίδια γλώσσα στο γήπεδο. Παίξαμε με καινούργιο σχηματισμό, αλλά πλέον πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Τώρα έχουμε όλο τον χρόνο με τον καινούργιο προπονητή να δουλέψουμε καθημερινά και να προετοιμαστούμε. Νομίζω ότι με αυτό το σύστημα και με αυτόν τον προπονητή, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

 

Καταλάβαμε τι ζητάει ο νέος προπονητής. Θέλει πάθος και να τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο, κάτι που νομίζω ότι το κάναμε σήμερα (σ.σ χθες). Θέλω να ευχηθώ ότι καλύτερο στον Πάμπλο Γκαρσία και πιστεύω ότι θα πετύχουμε όλοι μαζί στο μέλλον».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις