Δευτέρα, 17 Ιουν.
28oC Αθήνα

Πάουλα Μπαντόσα για την επανασύνδεση με Τσιτσιπά: «Τα είπε όλα ο Στέφανος, θέλουμε να είναι πιο ιδιωτικά τα πράγματα»

Πάουλα Μπαντόσα για την επανασύνδεση με Τσιτσιπά: «Τα είπε όλα ο Στέφανος, θέλουμε να είναι πιο ιδιωτικά τα πράγματα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε ότι είναι ξανά μαζί με την Πάουλα Μπαντόσα, με την Ισπανίδα τενίστρια να δέχεται σχετική ερώτηση από τους δημοσιογράφους.

Η επανασύνδεση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα συζητείται πολύ στο Roland Garros, με τους δημοσιογράφους να ρωτούν την Ισπανίδα τενίστρια για τη σχέση της με τον Έλληνα πρωταθλητή.

«Τα είπε όλα (ο Στέφανος), είναι ξεκάθαρο», ήταν το αρχικό σχόλιο της 26χρονης τενίστριας σε συνέντευξη τύπου στο Παρίσι.

«Η σχέση λειτουργεί καλά τώρα. Το εξήγησε, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Είναι η ιδιωτική μας ζωή. Ένα από τα πράγματα που δεν μου άρεσε ή που δεν μας άρεσε είναι ότι ήταν όλα πολύ δημόσια, οπότε θέλουμε να κρατήσουμε λίγο πιο ιδιωτικά τα πράγματα.

Καταλαβαίνω ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο διότι είμαστε δημόσια πρόσωπα και ο κόσμος θα ρωτάει, αλλά θέλουμε να το κρατήσουμε για το εαυτό μας, διότι είναι δύσκολο να συνδυάσουμε με αυτό τις καριέρες μας. Ας κρατήσουμε τα πράγματα απλά, νομίζω ότι βοηθάει και να είναι πιο υγιές».

Το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί, μόνο που αυτή τη φορά θέλει να κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις