Κυριακή, 16 Ιουν.
24oC Αθήνα

Παπανικολάου για το Ολυμπιακός – Ρεάλ: Δεν είναι ανίκητη η Ρεάλ, αν είμαστε καλά στο παρκέ δεν φοβόμαστε κανέναν

Παπανικολάου για το Ολυμπιακός – Ρεάλ: Δεν είναι ανίκητη η Ρεάλ, αν είμαστε καλά στο παρκέ δεν φοβόμαστε κανέναν

Ο Κώστας Παπανικολάου, ως αρχηγός του Ολυμπιακού, εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου για το Final Four της Euroleague.

Ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε ενόψει του ημιτελικού με την Ρεάλ (24/5, 22:00, Novasports Prime) ότι στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι αν είναι υγιείς δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο, ξεκαθαρίζοντας ότι οι Μαδριλένοι δεν είναι ανίκητοι.

Αναλυτικά ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε:

Για το γεγονός ότι έχει εμπειρία και τι θέλει να δει από την ομάδα του: “Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες. Είναι ένα σαββατοκύριακο αθλητισμού και πρέπει όλοι να εστιάσουν εκεί.

Είναι περίεργο, όταν προσπαθείς να κάνεις περισσότερα από ότι μπορείς. Έχουμε μία συνταγή και πρέπει να κάνουμε ό,τι όλη την σεζόν, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Πρέπει να απολαύσουμε την εμπειρία και θα δούμε τι θα γίνει”

Για το πόσο τρελό είναι ότι βρίσκεται στο Βερολίνο ως αντίπαλος του Σλούκα, εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό, ενώ ο φίλος του εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό: “Είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό μπάσκετ ότι έχει δύο εκπροσώπους. Είναι καλό για τον ελληνικό αθλητισμό και τα παιδιά. Εκτός από αυτό, έχω παίξει κόντρα στον Σλούκα το 2017. Όλοι μας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό τους. Παλεύουμε για 40 λεπτά και πρέπει να το απολαύσουμε. Εστιάζουμε μόνο σε αυτό. Είναι μόνο αθλητισμός. Θέλουμε μόνο να παίξουμε μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο. Θα παλέψω για την ομάδα μου, όπως και ο Κώστας, αυτή είναι η ομορφιά.

Για το στυλ μπάσκετ του Ολυμπιακού και το εμπόδιο της Ρεάλ: “Πιστεύω πως θα πρέπει να είμαστε απλά ο εαυτός μας. Τώρα παίζουμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι η πιο δυνατή ομάδα της EuroLeague βάσει αποτελεσμάτων. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι ανίκητοι. Τους σεβόμαστε πολύ.

Έχουμε όμως ένα γκρουπ ανθρώπων που είμαστε ενωμένοι. Αν είμαστε καλά στο παρκέ, δεν φοβόμαστε κανέναν. Μιλούσα με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα. Πριν από αυτόν τον αγώνα, κάναμε την καλύτερη προπόνηση της σεζόν. Μπορώ να σου πω ότι το ίδιο συνέβη την τελευταία εβδομάδα. Είχαμε πολύ καλές προπονήσεις, σκληρές, αλλά κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις