Αθλητικά

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Τζέιμς

Ο Σον Τζέιμς παίρνει διαζύγιο από τον Ολυμπιακό, που δέχθηκε το αίτημα του Αμερικανού σέντερ για να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Αμερικανός σέντερ είδε πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις που του δημιουργήθηκαν, ήταν εκτός πλάνων του Σφαιρόπουλου και για τον λόγο αυτό ζήτησε από τους διοικούντες του Ολυμπιακού.

Το αίτημα του Τζέιμς έγινε δεκτό και σύντομα αναμένεται η ανακοίνωση του συναινετικού “διαζυγίου” των δύο πλευρών. Για την ώρα, οι Πειραιώτες ισχυρίζονται πως δεν θα κινηθούν για άλλο παίκτη στη θέση “5”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα