Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παρί Σεν Ζερμέν: Το αφεντικό «τρελάθηκε» και θέλει Πογκμπά με 600.000 ευρώ την εβδομάδα

Παρί Σεν Ζερμέν: Το αφεντικό «τρελάθηκε» και θέλει Πογκμπά με 600.000 ευρώ την εβδομάδα
ΦΩΤΟ Reuters

Δημοσίευμα του Independent αποκαλύπτει πως ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί επιθυμεί να φέρει και τον Πολ Πογκμπά στην ομάδα του, καταθέτοντας πρόταση 600.000 ευρώ την εβδομάδα στον Γάλλο χαφ ώστε να υπογράψει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Μετά την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι και των Σέρχιο Ράμος, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ επίσης ως ελεύθερων, ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί θέλει στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον Πολ Πογκμπά με τον ίδιο τρόπο το επόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent η πρόταση στον Γα΄λλο χαφ θα αφορά 600.000 ευρώ την εβδομάδα, αν δεχτεί να υπογράψει από τον Ιανουάριο, όταν και θα επιτρέπεται να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του.

Θα πρόκειται για άλλο ένα αστρονομικό συμβόλαιο στο ρόστερ των Παριζιάνων πάντως, τη στιγμή που προσπαθούν να «ξεφορτωθούν» παίκτες για να ελαφρύνουν κάπως οικονομικά. Την ίδια ώρα πάντως οι φήμες συνεχίζονται, ενώ η «AS» ανέφερε πως δεν έχει εγκαταλειφθεί η περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, κάτι όμως που φαντάζει σενάριο «επιστημονικής φαντασίας» τη δεδομένη χρονική στιγμή τουλάχιστον.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις