Αθλητικά

Πάρτι στα γενέθλια του Διαμαντίδη! Μία νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 74-60 του Άρη και έκανε το 2-0 στην ημιτελική σειρά της Α1, ανήμερα των 36ων γενεθλίων του. Συνεπώς, το "τριφύλλι" χρειάζεται ακόμη μια νίκη για να προκριθεί.

Οι “πράσινοι” ήταν πολύ δυνατοί στην άμυνα και είχαν πολυφωνία στην επίθεση σε αντίθεση με τον Αρη, ο οποίος έδειξε να μην μπορεί να ξεπεράσεις τις απουσίες του (Χάγκινς, Ζάρας και Ξανθόπουλος). 

Το επόμενο ματς θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη και αν ο Παναθηναϊκός νικήσει θα πάρει το “εισιτήριο” για το φετινό τελικό.

Οι Καλάθης (7ασίστ, 12 πόντοι), Γουίλιαμς (12), Διαμαντίδης (11) Φώτσης (11) και Ραντούλιτσα (10), Γκιστ (10).

Ο Γουότερς είχε 15 πόντους για τον Αρη, που ήταν από την αρχή πίσω στο σκορ, ενω ο Γουάιτ πέτυχε 12. 

Τα δεκάλεπτα: 24-13, 37-23, 58-43, 74-60

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Χαραλαμπόπουλος 2, Φώτσης 11 (3), Καλάθης 12 (1), Ουίλιαμς 12, Χάντερ 2, Μποχωρίδης, Ραντούλιτσα 10, Παππάς 1, Φελντέιν 3 (1), Διαμαντίδης 11 (1), Γκιστ 10, Χέινς

Άρης (Πρίφτης): Ουάιτ 12 (1), Ουότερς 15 (2), Μούρτος 5, Σίμτσακ 2, Μακ Νιλ 11 (1), Δήμας 1, Πελεκάνος 7 (1), Τσούπκοβιτς, Φλιώνης, Κοέν 7 (1)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα