Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος: Μεγάλο «διπλό» στο «χωράφι»

ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος: Μεγάλο «διπλό» στο «χωράφι»
Intime.gr

Η 5η ημέρα του περασμένου Δεκεμβρίου ήταν η τελευταία φορά που ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε πανηγυρίσει τελευταία φορά εντός έδρας. ο Βόλος πήρε το «διπλό» με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δουβίκα (1-0) και έφτασε τους 23 βαθμούς, προσπερνώντας τον Ατρόμητο! Παρέμειναν κοντά στις τελευταίες θέσεις οι γηπεδούχοι – Η βροχή δημιούργησε ένα τραγικό αγωνιστικό χώρο.

Στο -4 από την εξάδα και στο +2 από τον Ατρόμητο βρίσκεται ο Βόλος, που πέρασε από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0. Έμειναν 11οι οι γηπεδούχοι, που στο δεύτερο ημίχρονο είχαν σαφέστατη υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Με την αναμέτρηση να διεξάγεται υπό έντονη βροχόπτωση, ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος έπαιξαν επιθετικά, με τους γηπεδούχους να βλέπουν στο 10’ το τέρμα του Παμπλίδη να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Δυο λεπτά αργότερα, η ομάδα της Μαγνησίας έφτασε στο 0-1. Ο Μπαρτόλο έκλεψε τη μπάλα από τον Εραμούσπε και στη συνέχεια ανατράπηκε εντός μεγάλης περιοχής από τον Αργεντινό. Ο Δουβίκας ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ευστόχησε, πετυχαίνοντας το 7ο φετινό του τέρμα με το Βόλο και το πρώτο από την… άσπρη βούλα.

Το ματς κράτησε πολύ καλό ρυθμό, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ανεβάσει ρυθμούς και στο 18’ να βλέπει την κεφαλιά του Κάργσα να περνάει για λίγο άουτ.

Στο 35’ όμως και σε γρήγορη αντεπίθεση του Βόλου, λίγο έλειψε να γίνει το 0-2, με τον Δουβίκα να έχει δοκάρι, σε κοντινό πλασέ. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν με σχετική άνεση το σκορ μέχρι το ημίχρονο.

Ο αγωνιστικός χώρος έγινε ακόμα πιο βαρύς στην επανάληψη, αφού η βροχή δεν σταμάτησε να πέφτει. Ο ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε πιο πιεστικός και επιθετικός, προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση, με τον Κριζμάν να ξεχωρίζει. Οι γηπεδούχοι πήραν αρκετές κεφαλιές, αλλά δεν βρήκαν δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν σθεναρά, οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε αρκετές σέντρες που όμως δεν τους βοήθησαν να φτάσουν στο γκολ που έψαχναν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις