Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πελεγκρίνι και με τη… βούλα στη Μάντσεστερ Σίτι

Πελεγκρίνι και με τη… βούλα στη Μάντσεστερ Σίτι

Την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι για τα επόμενα 3 χρόνια ανέλαβε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο αγγλικός σύλλογος την Παρασκευή.

Ο 59χρονος Χιλιανός, μετά από μία πετυχημένη πορεία στη Μάλαγα όπου διεκδίκησε ακόμα και την είσοδό της στα ημιτελικά του Champions League, είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους πρωταθλητές Αγγλίας του 2011-2012, ώστε να διαδεχθεί τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που αποδέχθηκα αυτήν την εξαιρετικά μεγάλη ευκαιρία. Ο σύλλογος έχει ξεκάθαρο όραμα για την επιτυχία εντός κι εκτός γηπέδου και είμαι αφοσιωμένος στην προσπάθεια να συνεισφέρω σημαντικά. Όλα βρίσκονται σε μία τάξη στη Μάντσεστερ Σίτι ώστε να συνεχίσει η ομάδα και να είναι πετυχημένη και είμαι ενθουσιασμένος που θα εργαστώ μαζί με ένα τόσο ταλαντουχο ρόστερ”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μετά από 436 παιχνίδια ως προπονητής της Βιγιαρεάλ, της Ρεάλ Μαδρίτης και των Ανδαλουσιάνων, στα οποία σημείωσε 212 νίκες (49), ο Πελεγκρίνι αποχωρεί από την Ισπανία, στην οποία εργάστηκε για πρώτη φορά το 2004.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε