Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

«Περίπατος» για Τσέλσι – Κρατήθηκε μπροστά απ’τη Λίβερπουλ (video)

«Περίπατος» για Τσέλσι – Κρατήθηκε μπροστά απ’τη Λίβερπουλ (video)
Reuters

Με κεκτημένη ταχύτητα από το «διπλό» επί της Πόρτο. Η Τσέλσι πέρασε με 4-1 από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας και… φουλάρει για τετράδα στην Premier League. Δυο γκολ ο Πούλισικ.

Με επιβλητική και παραγωγική εμφάνιση, η Τσέλσι συνέτριψε (4-1) την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ», στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής και έστειλε… μήνυμα στη Λίβερπουλ και τους υπόλοιπους διώκτες, πως θα τα δώσει όλα για να κατακτήσει την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League της νέας περιόδου.

Οι «μπλε» καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκαν 3-0, με δύο τέρματα στο πρώτο δεκάλεπτο από τους Κάι Χάβερτς, Κρίστιαν Πούλισικ κι ένα του Κουρτ Ζούμα στο 30΄.

Οι «αετοί» μείωσαν στο 63΄ με τον Κριστιάν Μπεντέκε, αλλά ο Πούλισικ έκοψε κάθε… όνειρο των γηπεδούχων για επιστροφή στο παιχνίδι, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 στο 78΄.

Η Τσέλσι ανέβηκε στην τέταρτη θέση, δύο βαθμούς πίσω από τη Λέστερ και έξι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά με παιχνίδι περισσότερο. Παράλληλα, βρίσκεται στο +2 από τη Λίβερπουλ και τη Γουέστ Χαμ (η δεύτερη όμως παίζει την Κυριακή).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις