Αθλητικά

Πέθανε ο πατέρας της Άννας Δούκα – Γιασικεβίτσιους

Ο Λιθουανός προπονητής δεν θα κοουτσάρει τη Φενέρμπαχτσε στο ντέρμπι με την Εφές

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και της Άννας Δούκας, μετά την είδηση του θανάτου του πατέρα της Ελληνίδας συζύγου του Λιθουανού προπονητή της Φενέρμπαχτσε.

Με ανακοίνωσή της, η Φενέρμπαχτσε γνωστοποίησε τον θάνατο του Σπύρου Δούκα, πατέρα της Άννας Δούκα, η οποία είναι η σύζυγος του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Παράλληλα, η τουρκική ομάδα ενημέρωσε πως ο Λιθουανός προπονητής δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του στο αποψινό (14/12) ντέρμπι απέναντι στην Εφές για το πρωτάθλημα Τουρκίας, καθώς θα παραστεί στην κηδεία με την οικογένειά του.

Η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε

“Η σύζυγος του προπονητή μας Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Άννα Γιασικεβίτσιους, έχασε τον αγαπημένο της πατέρα, Σπύρο Δούκα.

Προσευχόμαστε ο Θεός να δώσει έλεος στους εκλιπόντες και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια Γιασικεβίτσιους και σε όλους τους αγαπημένους τους.

Ο προπονητής μας δεν θα μπορέσει να ηγηθεί της ομάδας μας στον αποψινό αγώνα με την Αναντολού Εφές, καθώς θα παραστεί σε κηδεία με την οικογένειά του“.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα