Αθλητικά

Πήρε εξιτήριο ο Κόντης

Ο 36χρονος αμυντικός του ΑΠΟΕΛ ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στο πλάι του στην περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο Χρήστος Κόντης μετά το έμφραγμα που υπέστη δεν πρόκειται να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο όμως το βασικό για τον ίδιο αυτήν τη στιγμή είναι να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα.

Μετά από 5 ημέρες πήρε εξιήριο από το νοσοκομείο και προχώρησε σε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του ΑΠΟΕΛ, ευχαριστώντας όσους τον στήριξαν:

“Σας ευχαριστώ όλους θερμά στην Κύπρο και στην Ελλάδα για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας, τη στήριξη, τις ευχές και τις προσευχές σας.”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα