Αθλητικά

Πλήγμα με Κλωναρίδη – Ξανά στα “πιτς” ο Γκούντγιονσεν

Τα προβλήματα πληθαίνουν καθημερινά για την ΑΕΚ καθώς ο Νίκος Κωστένογλου είδε την Παρασκευή τέσσερις ποδοσφαιριστές να μένουν εκτός προπόνησης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από τους τρεις πρώτους αγώνες των πλέι-οφ θα απουσιάσει ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ο οποίος υπέστη θλάση στους προσαγωγούς στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο, ενώ οι Αργυρίου και Λαγός αντιμετώπισαν προβλήματα που δεν τους επέτρεψαν να προπονηθούν κανονικά.

Με δεδομένο πως ο Δέλλας συνέχισε το ατομικό και ο Μανωλάς το πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ο Κωστένογλου είδε τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά.

Νεότερα για τους τραυματίες και για το αν θα είναι έτοιμοι στο πρώτο ματς των πλέι-οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ θα υπάρξουν στην προπόνηση του Σαββάτου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα