Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πράνιτς: Με τόλμη για να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ντάνιελ Πράνιτς και Τάσος Λαγός εξέφρασαν την πίστη τους για θετικό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ο Ντάνιελ Πράνιτς έδωσε το σύνθημα νίκης ενόψει του ντέρμπι “αιωνίων”:

“Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ελπίζω όλα να πάνε καλά. Οι οπαδοί να μην δημιουργήσουν προβλήματα. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη. Παρακολούθησα το ματς με τη Μάντσεστερ. Έπαιξαν πολύ καλά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν φοβάμαι. Αν σταθούμε με τόλμη και παίξουμε καλά έχουμε τις πιθανότητές μας. Θα προσπαθήσουμε να τους νικήσουμε στην έδρα τους γιατί μας νίκησαν στη δική μας. Θα είναι σπουδαίο και για εμάς και για τον κόσμο μας να πάρουμε εκεί τη νίκη. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.”

Ο Τάσος Λαγός τόνισε: “Ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά σήμερα είμαστε εδώ για την κοπή της πίτας της ομάδας,. Ολη την εβδομάδα δουλεύουμε πάνω στο ντέρμπι και νομίζω ότι θα είμαστε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε. Ό,τι έχει να κάνει με ένα ντέρμπι έχει ιδιαιτερότητες. Είναι το παιχνίδι τέτοιο, ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκη επί επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και το Καραϊσκάκη θα είναι καμίνι.

Εμάς δεν πρέπει να μας επηρεάσει ο κόσμος. Θα πάμε εκεί να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, να κάνουμε όσα δουλεύουμε και όσα μας έχει ο πει προπονητής και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.”

Ιμπαγάσα: Δώρο στον κόσμο μας τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Μπεργκ: Είναι ένας “πόλεμος” και θα δώσουμε το 120%

Με πρόστιμο τη… γλίτωσε ο Παναθηναϊκός

“Βράζει” για Σιδηρόπουλο ο Παναθηναϊκός: “Ελπίζουμε να είναι νηφάλιος”!

Στηρίζει ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός!

Ο Σιδηρόπουλος στο ντέρμπι των “αιωνίων”


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε