Αθλητικά

Premier League: Ακάθεκτη η Άρσεναλ – Ανέβηκε δεύτερη η Μπόρνμουθ μετά και την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι

4η σε΄ρι νίκη η Άρσεναλ - Παρά την αλλαγή προπονητή, η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν μπόρεσε να επιστρέψει στα «τρίποντα» στην Premier League - Η Σίτι έχασε στην έδρα της Βίλα και έπεσε 4η

Με γκολ του Έζε, η Άρσεναλ επικράτησε 1-0 της Κρίσταλ Πάλας στο “Emirates” και ξέφυγε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, εκμεταλλευόμενη την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι!

Η πρωτοπόρος Άρσεναλ έφτασε τους 22 βαθμούς στην Premier League μετά από 9 αγωνιστικές, με την Μάντσεστερ Σίτι να γνωρίζει την ήττα στην έδρα της Άστον Βίλα (1-0) και να πέφτει στην 4η θέση (έμεινε στους 16 βαθμούς). Το γκολ του Κας στο 19′ μετά από εξαιρετική πάσα του Μπουεντία ήταν αρκετό για να χαρίσει στους “χωριάτες” ένα τεράστιο τρίποντο.

Η Μπόρνμουθ συνέχισε την εκπληκτική της πορεία στην Premier League, επικρατώντας εντός έδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-0. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν έτσι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα (18 βαθμοί), υποχρεώνοντας την Φόρεστ στην 4η της σερί ήττα. Τα γκολ των Ταβερνίερ και Κρούπι στο πρώτο ημίχρονο “καθάρισαν” το ματς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα