Αθλητικά

Premier League: Εχασε βαθμούς και… έδαφος η Λίβερπουλ [vid]

H Λίβερπουλ σκόνταψε στο ματς με τη Σάντερλαντ και έχασε έδαφος στην «κούρσα» για τον τίτλο στην Premier League. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ «άφησε» δύο βαθμούς στον αγώα με τη Σάντερλαντ που έληξε ισόπαλος 2-2.

Δέχθηκε γκολ στο 84΄ και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Σάντερλαντ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται η Premiership. Έτσι, οι «κόκκινοι» έχουν πλέον 44 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την πρωτοπόρο Τσέλσι, η οποία έχει έναν αγώνα λιγότερο και αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Τότεναμ.

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τη νίκη επικρατώντας εντός έδρας της Μπέρνλι με 2-1, μολονότι βρέθηκε να αγωνίζεται από το 32΄ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φερναντίνιο, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στο -2 από τη Λίβερπουλ.

 

 

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής στην Premier League:
Μίντλεσμπρο-Λέστερ 0-0
Εβερτον-Σαουθάμπτον 3-0
(73΄ Βαλένσια, 81΄ πεν. Μπέινς, 89΄ Λουκάκου)
Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι 2-1
(58΄ Κλισί, 62΄ Αγουέρο – 70΄ Μι)
Σάντερλαντ-Λίβερπουλ 2-2
(25΄ πεν., 84΄ πεν. Ντεφόου – 19΄ Στάριτζ, 72΄ Μανέ)
Γουέστ Μπρομ-Χαλ 3-1
(49΄ Μπραντ, 62΄ ΜακΌλεϊ, 73΄ Μόρισον – 21΄ Σνόντγκρας)
Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γ. 19:15
Μπόρνμουθ-Αρσεναλ 3/1
Κρίσταλ Πάλας-Σουόνσι 3/1
Στόουκ Σίτι-Γουότφορντ 3/1
Τότεναμ-Τσέλσι 4/1

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα