Αθλητικά

Προκριματικά Euro 2024: Εκτός Εθνικής Τσεχίας ο Γιακούμπ Μπράμπετς λόγω πειθαρχικού παραπτώματος

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς του Άρη έμεινε εκτός από την αποστολή της Εθνικής Τσεχίας, καθώς ο 31χρονος αμυντικός παραβίασε κανονισμούς εντός της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο Μπράμπετς δεν θα βρίσκεται στην αποστολή των Τσέχων, στην αναμέτρηση της Δευτέρας(20/11) ενάντια στην Μολδαβία, για τα προκριματικά του Euro 2024, με τον αμυντικό του Άρη να πέφτει σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Όπως έγινε γνωστό από την ομοσπονδία, ο αμυντικός του Άρη παραβίασε κανονισμό της ομάδας, καθώς εθεάθη εκτός προβλεπόμενου ωραρίου μαζί με τους συμπαίκτες του Κούχτα και Τσούφαλ, πράγμα που θα στοιχήσει ακριβά και στους τρεις.

Κάπως έτσι ο Μπράμπετς δεν θα ενισχύσει την Εθνική Τσεχίας, χωρίς να έχει γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Αυτοκτονία ο θάνατος του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή πυγμαχίας Ρίκι Χάτον - Απαγχονίστηκε στο σπίτι του
Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Μάντσεστερ για να αποτίσουν φόρο τιμής στον θρυλικό «Hitman», ανάμεσά τους οι Λίαμ Γκάλαχερ, Γουέιν Ρούνεϊ και Τάισον Φιούρι
Ricky Hatton