Αθλητικά

Προκριματικά Euro 2024: Εκτός Εθνικής Τσεχίας ο Γιακούμπ Μπράμπετς λόγω πειθαρχικού παραπτώματος

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς του Άρη έμεινε εκτός από την αποστολή της Εθνικής Τσεχίας, καθώς ο 31χρονος αμυντικός παραβίασε κανονισμούς εντός της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο Μπράμπετς δεν θα βρίσκεται στην αποστολή των Τσέχων, στην αναμέτρηση της Δευτέρας(20/11) ενάντια στην Μολδαβία, για τα προκριματικά του Euro 2024, με τον αμυντικό του Άρη να πέφτει σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Όπως έγινε γνωστό από την ομοσπονδία, ο αμυντικός του Άρη παραβίασε κανονισμό της ομάδας, καθώς εθεάθη εκτός προβλεπόμενου ωραρίου μαζί με τους συμπαίκτες του Κούχτα και Τσούφαλ, πράγμα που θα στοιχήσει ακριβά και στους τρεις.

Κάπως έτσι ο Μπράμπετς δεν θα ενισχύσει την Εθνική Τσεχίας, χωρίς να έχει γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα