Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Προπονητής Κ-15 του ΠΑΟΚ: «Το πέναλτι του Ολυμπιακού είναι 1,5 μέτρο έξω, έχω παιδιά που κλαίνε»

Προπονητής Κ-15 του ΠΑΟΚ: «Το πέναλτι του Ολυμπιακού είναι 1,5 μέτρο έξω, έχω παιδιά που κλαίνε»
youtube

Ο προπονητής της Κ-15 του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Ορφανός, στάθηκε στη φάση του πέναλτι που έφερε το 2-2 της κανονικής διάρκειας του τελικού της ομάδας με τον Ολυμπιακό (ήττα στη διαδικασία των πέναλτι με 5-4).

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Κ-15, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι. Το ματς οδηγήθηκε στη “ρώσικη ρουλέτα”, με τους “ερυθρόλευκους| να διαμορφώνουν το 2-2 της κανονικής διάρκειας με πέναλτι στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του.

Η φάση σήκωσε πολλές αντιδράσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς φώναξαν για την παράβαση, τονίζοντας πως έγινε έξω από την μεγάλη περιοχή του “δικέφαλου του Βορρά”.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Ορφανός, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού και την ήττα του “δικεφάλου του Βορρά” στα πέναλτι, στάθηκε στο πέναλτι του Ολυμπιακού με το οποίο ήρθε η ισοφάριση στην κανονική διάρκεια του ματς (2-2).

Ο Ορφανός σημείωσε πως η παράβαση είναι έξω από την περιοχή και ήταν άδικο για την ομάδα του ο τρόπος που ήρθε η ισοφάριση.

“Δεν μας αρέσει να ασχολούμαστε με αυτά στις αναπτυξιακές ηλικίες, ωστόσο το πέναλτι είναι ενάμιση μέτρο έξω. Έχω παιδιά που κλαίνε. Πολύ άδικο όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Έπρεπε να το πω!” ανέφερε, μιλώντας στην κάμερα την NOVA.

Η επίμαχη φάση στο 1:43:50 του βίντεο που ακολουθεί

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις