Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα

Πρώτη νίκη για Αστέρα – Πάει για το… καλό “εισιτήριο”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Μπορεί να μην παρουσίασε καλό πρόσωπο, αλλά ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε εντός έδρας του Ατρόμητου με 1-0, έκανε την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ και θα παλέψει μέχρι τέλους για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του μίνι πρωταθλήματος, με την οποία θα αποφύγει τα προκριματικά για το νέο Europa League

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Την πρώτη του νίκη στη διαδικασία των πλέι οφ κατάφερε και πήρε ο Αστέρας Τρίπολης, επικρατώντας εντός έδρας του Ατρόμητου με 1-0, για την 4η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

Οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας προσπάθησαν να πλησιάσουν στην εστία του Θεοδωρόπουλου με τους ταχύτατους Μαρσελίνιο και Δημούτσο. Οι Αρκάδες δεν μπόρεσαν να κάνουν παιχνίδι (πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή) φάνηκε να είναι επηρεασμένοι από τις απουσίες των Πάρα, Μάσα και Μπαντιμπανγκά και οι όποιες επιθετικές τους προσπάθειες έγιναν με μακρινές μπαλιές του Γκοϊάν.

Το 45λεπτο ξεκίνησε με την κεφαλιά του Ιγκλέσιας (3′), ενώ το σουτ του Μαρσελίνιο (20′) ήταν η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους, που είχαν και αρκετές άλλες προσπάθειες, οι οποίες όμως δεν ανησύχησαν τον πορτιέρο του Αστέρα. Μόνο προς τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου κατάφεραν οι γηπεδούχοι να ανεβάσουν στροφές, χωρίς όμως να ανησυχήσουν τον Γκορμπούνοφ.

Με την έναρξη της επανάληψης φάνηκε η διάθεση των Αρκάδων για να πιέσουν για το γκολ, κάτι που δεν ήταν εύκολο, αφού ο Ατρόμητος είχε καλή αμυντική λειτουργία. Τελικά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν το πρώτο τους γκολ στα φετινά πλέι οφ, με τον Κουρμπέλη να κάνει το 1-0 με κεφαλιά (66′), σε μια φάση που ο Γκορμπούνοφ δεν εκτίμησε καλά τη φάση.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια δεν έδειξε τη φρεσκάδα και την αποφασιστικότητα του πρώτου μέρους δεν μπόρεσε να αντιδράσει μετά το τέρμα που δέχθηκε -είχε μόνο μια καλή ευκαιρία με τον Ναπολεόνι στο 89′- κι έτσι γνώρισε την ήττα στο “Θ. Κολοκοτρώνης”. Μάλιστα, ο Αστέρας έφτασε πολύ κοντά στο 2-0, όταν Μπαράλες και Γκοϊάν δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα στη φάση του 82′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (71′ λ.τρ. Ζησόπουλος), Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Κουρμπέλης (77′ λ.τρ. Αλόκο), Ιγκλέσιας, Ρόλε (63′ Μούκαμ), Νίκο, Γιαννιώτας, Μπαράλες. 

Ατρόμητος (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Νάστος, Κατσουράνης, Δημούτσος, Αγκουαζί (69′ Ναπολεόνι), Καραμάνος (77′ Παπάζογλου), Ούμπιντες (72′ Μπρίτο), Μαρσελίνιο. 

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών) 
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Ευθυμιάδης (Πιερίας) 
Τέταρτος: Κουτσιαύτης (Άρτας) 
Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε