Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Πρώτη νίκη για την Δέσποινα Παπαμιχαήλ σε 500άρι τουρνουά

Πρώτη νίκη για την Δέσποινα Παπαμιχαήλ σε 500άρι τουρνουά
Intime.gr

H Δέσποινα Παπαμιχαήλ πήρε το “εισιτήριο” για τον 2ο γύρο στο 500άρι του Τόκιο και δήλωσε ενθουσιασμένη για την αναμέτρησή της με την Γκαμπρίνε Μουγκουρούθα.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ (Νο.213 στον κόσμο) νίκησε με 2-0 σετ (6-4, 6-2) την Κινέζα qualifier Σιαόντι Γιου (Νο.328) και σημείωσε την πρώτη νίκη της σε τουρνουά της κατηγορίας WTA 500 και τη δεύτερη νίκη της στο tour.

Η 29χρονη Ελληνίδα τενίστρια πέρασε στο κυρίως ταμπλό του Toray Pan Pacific Open μέσω προκριματικών και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την κάτοχο δύο Grand Slam τίτλων, Γκαμπρίνε Μουγκουρούθα (νο 12 στην παγκόσμια κατάταξη).

“Είμαι πολύ χαρούμενη. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ, είναι ο τρίτος μου αγώνας εδώ, για τρίτη συνεχόμενη μέρα. Σήμερα δεν ήταν απέναντι σε Γιαπωνέζα παίκτρια οπότε ένιωσα ακόμα περισσότερο τον κόσμο μαζί μου, σας ευχαριστώ γι’ αυτό”, είπε στην on-court συνέντευξη που παραχώρησε η Παπαμιχαήλ, η οποία κέρδισε δυο παίκτριες από την Ιαπωνία για να μπει στο κυρίως ταμπλό του Toray Pan Pacific Open.

Για την αναμέτρησή της στον 2ο γύρο με την Garbine Muguruza, η Δέσποινα είπε: “Όλοι δουλεύουμε σκληρά και ονειρευόμαστε από όταν είμαστε παιδιά για να παίξουμε στα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου, όπως αυτό εδώ, απέναντι στους καλύτερους και στις καλύτερες, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι’ αυτή την ευκαιρία.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις