Αθλητικά

Ψάχνεται για Σαλίνας ο Πανιώνιος

Με ένα πολύ μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου συζητάει ο Πανιώνιος για να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόκειται για τον Χούλιο Σαλίνας, τον 49χρονο πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ισπανίας ο οποίος επιθυμεί να καθήσει για πρώτη φορά σε πάγκο ομάδας ως πρώτος προπονητής.

Ο Πανιώνιος έχει ξεκινήσει αλληλογραφία με την Μπιλμπάο και στο πλαίσιο των συζητήσεων φαίνεται ότι θα υπάρξει και ο “γάμος” με τον Χούλιο Σαλίνας.

Ο 49χρονος Ισπανός θα έρθει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για να καθήσει στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους του Πανιωνίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα