Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι: Ημιτελικός Champions League στην «σκιά» του ESL

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι: Ημιτελικός Champions League στην «σκιά» του ESL
Reuters

Το Champions League μπαίνει στην ημιτελική του φάση, στον… απόηχο της αποτυχημένης προσπάθειας για την δημιουργία της European Super League. Το Ρεάλ Μαδρίτης –Τσέλσι ανοίγει τη… δράση του διημέρου.

Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι αναμετρώνται στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο» (22:00, NewsIt.gr, COSMOTE SPORT 1 HD) με στόχο να αποκτήσουν αβαντάζ πρόκρισης στον τελικό του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει να χάνει έδαφος στην διεκδίκηση της La Liga, αλλά θα επιδιώξει να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα την κάνει το φαβορί για την πρόκριση, ενόψει της ρεβάνς.

Από την πλευρά της, η Τσέλσι θα παίξει στην Μαδρίτη, με στόχο να κρατήσει ανέπαφα τα δίχτυα της και να πετύχει γκολ, έτσι ώστε να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες της για πρόκριση στον τελικό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί να φτάσει στο 14ο τρόπαιο Champions League της ιστορίας της και τέταρτο με τον Ζιντάν στην τεχνική της ηγεσία (2016 στο Μιλάνο, 2017 στο Κάρντιφ, 2018 στο Κίεβο).

Εκτός μάχης από τον πρώτο ημιτελικό είναι οι τραυματίες Ράμος, Βάθκεθ και Μεντί καθώς και ο Βαλβέρδε που έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

Η Τσέλσι διεκδικεί το δεύτερο Champions League της ιστορίας της (το 2012 το… σήκωσε για πρώτη φορά), την ώρα που ο Τόμας Τούχελ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στον τελικό της διοργάνωσης, έναν χρόνο μετά από την παρουσία του σε αυτόν, με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μοναδική απώλεια για τους «μπλε» είναι ο Κόβατσιτς

Πιθανές συνθέσεις:

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος, Μπενζεμά, Βινίσιους

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Ζορζίνιο, Καντέ, Τσίλγουελ, Πούλισιτς, Μάουντ, Βέρνερ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις