Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρούμπεν Σεμέδο: Αντέδρασε με ένα live μετά την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Ρούμπεν Σεμέδο: Αντέδρασε με ένα live μετά την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Λίγες ώρες μετά τη νέα περιπέτεια του (συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό), ο Ρούμπεν Σεμέδο έκανε Live στο Instagram για να δώσει… απαντήσεις.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έκανε ένα live στο λογαριασμό του στο Instagram, “τραβώντας” τον εαυτό του να παίζει Uno με μια κοπέλα, την οποία χαρακτήρισε σύντροφο του. Μάλιστα εξήγησε ότι αποφάσισε να κάνει το συγκεκριμένο Live, ως αντίδραση στα “Fake news”.

Θυμίζουμε ότι αργά το βράδυ της Δευτέρας (03.01.2022) ο αμυντικός του Ολυμπιακού συνελήφθη (και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος) μετά από καταγγελία της συντρόφου του, για ξυλοδαρμό.

«Είναι fake news όσα λένε για εμένα και τη σχέση μου με την σύντροφο μου. Όπως έγραψα και πριν είναι όλα ψέματα. Όπως βλέπετε είμαστε εδώ μαζί και παίζουμε UNO. Για όσους με γνωρίζουν, ξέρουν ότι δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Αλλά αναγκάζομαι γιατί λέγονται συνέχεια ψέματα και κανείς δεν με ρώτησε τι συνέβη. Αυτό ήθελα να δείξω, θα τα πούμε σύντομα».

Λίγο αργότερα, ο Σεμέδο με νέο live θέλησε να απολογηθεί στους δικούς του ανθρώπους, στους οποίους δεν πρόλαβε να απαντήσει μέσω μηνυμάτων: «Φίλοι, οικογένεια και όποιος άλλος ενδιαφέρεται, σας ζητάω συγγνώμη που δεν απαντάω στα μηνύματά σας, αλλά όπως μπορείτε να καταλάβετε τόσα πολλά ψέματα και πίεση είναι πολλά για έναν απλό άνθρωπο. Για αυτό χρειάζομαι λίγο χρόνο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις