Αθλητικά

Σαλάχ: «Η Λίβερπουλ με εκθέτει»

"Δεν έχω σχέση με τον Σλοτ, κάποιος δεν με θέλει στην ομάδα", δήλωσε ακόμα ο Αιγύπτιος επιθετικός

Ο Μο Σαλάχ έριξε βόμβες μετά την ισοπαλία της Λίβερπουλ με τη Λιντς, σ’ ένα παιχνίδι όπου για ακόμα μία φορά ο Αιγύπτιος έμεινε στον πάγκο.

Μετά το τέλος του αγώνα της Λίβερπουλ με τη Λιντς, ο Μο Σαλάχ δήλωσε προδομένος από τη στάση της Λίβερπουλ, εξήγησε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον προπονητή της ομάδας, Σλοτ, ανοίγοντας ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου.

“Είναι η τρίτη φορά που βρίσκομαι στον πάγκο, νομίζω πως είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου. Είμαι πολύ, πολύ απογοητευμένος. Έχω κάνει τόσα πολλά γι’ αυτήν την ομάδα αυτά τα χρόνια και ειδικά την περασμένη χρονιά. Τώρα κάθομαι στον πάγκο και δεν ξέρω γιατί.

Φαίνεται ότι το κλαμπ με έχει εκθέσει. Έτσι νιώθω. Είναι νομίζω ξεκάθαρό ότι κάποιος θέλει να μου ρίξει όλο το φταίξιμο. Πήρα πολλές υποσχέσεις το καλοκαίρι και μέχρι τώρα είμαι στον πάγκο για τρία παιχνίδια. Έτσι, δεν μπορώ να πω ότι κράτησαν την υπόσχεσή τους. Είπα πολλές φορές πριν ότι είχα καλή σχέση με τον προπονητή και τώρα ξαφνικά δεν έχουμε κάποια σχέση. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φαίνεται, όπως το βλέπω, ότι κάποιος δεν με θέλει στο σύλλογο.

Πάντα στήριζα το κλαμπ. Τα παιδιά μου θα το στηρίζουν. Το αγαπώ τόσο πολύ και πάντα θα το κάνω. Με κάλεσε η μητέρα μου χθες. Εσείς δεν ξέρατε αν θα παίξω βασικός, αλλά εγώ γνώριζα. Χθες είπα ‘έλα στο επόμενο παιχνίδι με την Μπράιτον΄’. Δεν ξέρω αν θα παίξω ή όχι, αλλά θα το διασκεδάσω

Στο μυαλό μου, θα απολαύσω αυτό το παιχνίδι, γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα είμαι Άνφιλντ να πω αντίο στους οπαδούς και θα πάω στη συνέχεια στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής”, δήλωσε ο Μο Σαλάχ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα